#001 - Alle rejser starter med det første skridt.

Opdateret: 18. apr. 2019


Jeg har besluttet at starte en blog for at dele min rejse fra orn'lig zyg til sindsyg sund.

Det er jo en sti jeg allerede har rejst på i 10 år - du kan se indlæggene fra de 10 år på denne side https://www.inkluderfler.nu/blog-livshistorie-2009-og-frem

Men med denne blog bliver indlæggene hyppigere.

Man siger det tager 1000 gange at mestre en færdighed - og det er mit mål at lave 1000 indlæg i bloggen.

For mig karakteriseres projekter ved at de har en slut punkt, hvorimod processer er fortløbende forandringer. Jeg tror det der med de 1000 gange skal ses som at projektet slutter men processen varer evigt - efter de 1000 gange har man ændret sig og rejsen fortsætter. Dette ses også i det japanske princip "do" - vejen, som kendes fra ju do eller aiki do. Måske er det ikke hvor man rejser hen der er det vigtige, men hvordan man rejser, at man rejser.

Jeg håber med denne blog at invitere dig med på min rejse. En rejse der forhåbentligt vil gøre mig klogere på, hvad sundhed i grunden egentligt er. - Ikke bare klogere, men også sundere. Jeg håber også, at du kære læser vil finde rejsebeskrivelsen inspirerende. Jeg tror det er enormt vigtigt, at vi nuancerer vores syn på sundhed.

8 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Gartneriet Glad Vækst

Jeg er kørt til Udstrup for at interviewe virksomhedsejerne bag succeshistorien om gartneriet Glad Vækst, Gro og Brander Solbjerg. Gro er født i Norge og rejste som ung kvinde rundt i Europa. Hun bosa

 Linedanseren@InkluderFler.nu

Foredragsholder (hovedsagligt) i Danmark